Om Flex.

Flexmission är en Stockholmsbaserad redovisningsbyrå som fokuserar på att förse entreprenörer med personliga och digitala redovisningstjänster. Vårt team av erfarna konsulter har stor branschkunskap, vilket gör att vi kan erbjuda lösningar som är skräddarsydda för dina individuella behov.

Koncentrera dig på att driva ditt företag medan Flexmission tar hand om dina redovisningskrav.
Att hålla koll på din ekonomi och förstå dina ekonomiska uppgifter kan vara stressigt om du är nybörjare inom redovisning. Med Flexmission behöver du dock inte vara rädd. Våra rådgivare finns tillgängliga för att ge dig råd genom förfarandet och organisera din bokföring.

redovisningsbyrå stockholm

Hur kan Flexmission hjälpa dig? 

Som återkommande Flexmission-kund får du tillgång till en professionell redovisningskonsult som sköter din månatliga bokföring. Om du har några frågor eller problem kan du kontakta dem omedelbart, vilket ger dig sinnesro och snabb och pålitlig hjälp. Vår personal använder sofistikerade automatiseringssystem för att optimera våra bokföringsrutiner, vilket minimerar risken för misstag och garanterar att din bokföring ständigt är uppdaterad.

För företagare erbjuder erfarna konsulter automatisering och flexibel prissättning. Digitala lösningar från Flexmission är utformade för att effektivisera bokföringsverksamheten och spara tid åt dig. Med hjälp av vår mobilapp är det enkelt att ta bilder och skicka in dokument, vilket eliminerar behovet av pappershandlingar. Dessutom är våra konsulter alltid tillgängliga för att svara på dina företagsförfrågningar och erbjuda vägledning i juridiska, skattemässiga och andra frågor. Dessutom erbjuder vi anpassningsbara prisalternativ som passar din budget, så att du kan fokusera på att utveckla ditt företag utan att behöva oroa dig för bokföringsavgifter.

Flexmission finns här för att hjälpa dig om du känner dig överväldigad av bokföring. Våra erfarna rådgivare hjälper dig genom förfarandet och ser till att din bokföring är i ordning. Med våra digitala lösningar, individuella tjänster och olika prisalternativ kan du tryggt koncentrera dig på att expandera ditt företag.